Mentenanță WebSite.

Intelegem cât de valoros este timpul tău, de aceea echipa noastră vine în sprijinul afacerii tale, asigurând mentenanța site-ului tău. Ne asigurăm că acesta să funcționeze întotdeauna corect, îl updatăm de fiecare data când este nevoie.

mentenanță website

Mentenanța website este un proces important care are scopul de a menține site-ul dumneavoastră funcțional și sigur. Aceasta include actualizarea conținutului, optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare și implementarea de măsuri de securitate pentru a proteja datele utilizatorilor.
Mentenanța SEO a unui website presupune o serie de activități care au scopul de a menține site-ul optimizat pentru motoarele de căutare.
Aceste activități includ:
Actualizarea continutului. Un site web cu conținut actualizat și relevant este mai probabil să fie indexat și clasat mai bine de motoarele de căutare.
Optimizarea tehnică. Un site web optimizat din punct de vedere tehnic este mai ușor de indexat și scanat de motoarele de căutare.
Construirea de link-uri. Link-urile de la alte site-uri web către site-ul dumneavoastră sunt un factor important în clasamentul SEO.

Suport si Monitorizare.

Beneficiați de performanță ridicată și de funcționare continua a echipamentelor importante din companie, prin serviciul de colocare si monitorizare continua oferit de RDN Network Data.

Propriul nostru Data Center

Am echipat centrul nostru de date cu cea mai nouă tehnologie, oferindu-ți
un uptime garantat de 99.80%, astfel încât tu să beneficiezi
întotdeauna de cea mai bună viteză!