Campanii de promovare pe Facebook.

Promovarea companiei dumneavoastră prin campanii de Facebook Ads reprezintă o investiție eficientă, deoarece experiența referitoare la crearea și optimizarea miilor de campanii Facebook a demonstrat că este o metodă viabilă pentru creșterea considerabilă a vânzărilor cât și a veniturilor. „Promovare Website” 

promovare website

Campanii Facebook:
Obiective: conștientizare, trafic, implicare, conversii;
Audiență: demografică, interese, comportament;
Mesaje: text, imagini, video;
Urmărire: performanță, costuri.
Campaniile Facebook sunt o modalitate eficientă de a ajunge la o audiență largă și de a atinge obiectivele de marketing. Acestea pot fi folosite pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii, pentru a genera trafic către website-ul tău sau pentru a genera conversii, cum ar fi vânzări sau lead-uri direct prin serviciul de promovare website.

ads google

O campanie Google este o modalitate de a vă promova afacerea sau site-ul web în rezultatele căutării Google.
Campaniile Google se bazează pe cuvinte cheie. Când cineva caută un cuvânt cheie relevant pentru afacerea dvs., anunțul dvs. poate fi afișat în rezultatele căutării.
Pentru a crea o campanie Google eficientă, este important să alegeți cuvinte cheie relevante și să creați anunțuri care să fie relevante pentru acele cuvinte cheie.
Iată câteva sfaturi pentru crearea unei campanii Google eficiente:
Alegeți cuvinte cheie relevante. Cuvintele cheie relevante sunt cuvinte sau expresii pe care oamenii le folosesc atunci când caută produse sau servicii precum ale dumneavoastră.
Creați anunțuri relevante pentru promovare website. Anunțurile dumneavoastră ar trebui să fie relevante pentru cuvintele cheie pe care le-ați ales. Acestea ar trebui să fie informative și să ofere utilizatorilor un motiv de a face clic pe ele.
Setați un buget. Puteți seta un buget pentru campania dvs. Google, astfel încât să nu cheltuiți mai mult decât vă puteți permite.
Urmăriți rezultatele. Este important să urmăriți rezultatele campaniei dvs. Google, astfel încât să puteți vedea ce funcționează și ce nu.

Campanii de promovare pe Google.

Promovarea companiei dumneavoastră, prin campanii de Google Ads reprezină o investiție eficientă, deoarece experiența referitoare la crearea și optimizarea miilor de campanii Google a demonstrat că este o metodă viabilă pentru creșterea considerabilă a vanzărilor cât și a veniturilor.

Suport si Monitorizare.

Beneficiați de performanță ridicată și de funcționare continua a echipamentelor importante din companie, prin serviciul de colocare si monitorizare continua oferit de RDN Network Data.

Propriul nostru Data Center

Am echipat centrul nostru de date cu cea mai nouă tehnologie, oferindu-ți
un uptime garantat de 99.80%, astfel încât tu să beneficiezi
întotdeauna de cea mai bună viteză!